nullHoe ontwerp je een Site die Works

Probeer de dezelfde leervaardigheden als professionele webdesigners, zodat u kunt helpen anderen bouwen hun sites. Je denkt misschien het is moeilijk om te leren van deze vaardigheid, maar het is eigenlijk vrij eenvoudig. Uitvoering van dit advies, en kwam erachter hoe eenvoudig het is.

Don’t make paginaformaten te groot. Niet elke persoon met behulp van Internet heeft een hoge-snelheidsverbinding, dus als een site langer duurt om te laden, ze zal niet zo geïnteresseerd in het. Een bezoeker die moet wachten een lange tijd om te zien uw informatie zal gaan.
Het is zeer belangrijk dat u uw website voor verbroken koppelingen controleren voordat u de pagina’s publiceert. Foutpagina’s veroorzaken alleen bezoeker frustratie. U kunt dit handmatig doen of als u een softwareprogramma uitvoert.
Informatie voor de gebruiker behouden zodat mensen niet hoeft te afval waardevolle tijd opnieuw typen van gegevens in formulieren. Bijvoorbeeld, als iemand gevuld in hun naam en adres bij het maken van een account, vooraf vullen deze informatie wanneer de klant een bestelformulier invult. Creëren van informatie die is “sticky” vereenvoudigt het hele proces, en bezoekers zijn bepaalde te waarderen alle tijd die ze hebben opgeslagen.
Regelmatig nieuwsbrieven aantrekken herhalen Websitebezoekers. Als uw klanten in staat om te registreren op uw website voor informatie over het nieuws over het product of gemarkeerde happenings in de nabije toekomst zijn, zijn ze meer kans om te bezoeken. Plaats een aanmeldingsformulier op uw site in een zijbalk, terwijl het handhaven van een lijst van iedereen die zich inschrijft. U moet uw nieuwsbrief dan alleen verzenden naar mensen die daarom verzocht hebben, of personen kunnen vervolgen u voor ongevraagde e-mails.
Pop-upvensters zijn een functie die u moet vermijden. Gebruikers hen haten en ze niet zal u geen meerwaarde. Het is waarschijnlijk dat veel van uw bezoekers niet kunnen zelfs hen als gevolg van browserinstellingen zien, dus ze gelukkig houden en aan één venster tegelijk vasthouden.
Ontwerpen van websites is gezien als moeilijk vanwege codering. Maar zoals u zien kunt, het is echt eenvoudig. Volg de adviezen hier en u zult binnenkort iedereen te imponeren met uw nieuwe websi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s